ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ: +30 211 409 93 57
E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: info@ellive.gr

Arteleon
by ELLIVE

Η σειρά Arteleon by Ellive έχει παρασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μίας επαγγελματικής κουζίνας, αλλά και για να δημιουργεί υγιεινά και νόστιμα φαγητά για κάθε οικογένεια. Η σειρά διατίθεται σε πλήθος των συσκευασιών, η οποία ξεκινάει από τα 50ml έως τα 20lt, με σκοπό την ευρεία κατανάλωση του. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μονοποικιλιακό παρθένο ελαιόλαδο κορωνέικης ποικιλίας, πολύ χαμηλής οξύτητα η οποία το καθιστά ήπιο σε ένταση ως προς την πικράδα.
Η σειρά Arteleon by Ellive ξεχωρίζει λόγω του έντονου πράσινου χρώματός της, όπως αρμόζει σε ένα υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Η μοναδικότητά του   αναδεικνύεται από το πλούσιο και ανάλαφρο άρωμα του, αφήνοντας μια απαλή γεύση πικάντικου στο τελείωμα.

Γυάλινες συσκευασίες

50ml Glass Arteleon 

Το γυάλινο μπουκάλι των 50ml είναι μια καλόγουστη ιδανική μιας χρήσης επιλογή και προτείνεται για κατανάλωση είτε σε εστιατόριο για τραπέζι δυο ατόμων, είτε σε οικογενειακό τραπέζι. Ξεχωρίζει για το μικρό του μέγεθος.

100ml Glass Arteleon

To γυάλινο μπουκάλι των 100ml, κατάλληλο στη παρασκευή σαλάτας ή  τον συνδυασμό σε dressing,  είναι ιδανικό για τραπέζια έως τεσσάρων ατόμων σε εστιατόρια. Προτείνεται και ως ιδανική και ξεχωριστή επιλογή μικρού δώρου με άρωμα Ελλάδας.

500ml Glass Arteleon  

Τα γυάλινα μπουκάλια των 500ml και των 750ml απευθύνονται σε delicatessen και τουριστικά μαγαζιά. Είναι μια εξαιρετική πρόταση δώρου σε τουρίστες από το εξωτερικό, όπως επίσης σε συνεργάτες ελληνικών εταιρειών από το εξωτερικό.

750ml Glass Arteleon

Τα γυάλινα μπουκάλια των 500ml και των 750ml απευθύνονται σε delicatessen και τουριστικά μαγαζιά. Είναι μια εξαιρετική πρόταση δώρου σε τουρίστες από το εξωτερικό, όπως επίσης σε συνεργάτες ελληνικών εταιρειών από το εξωτερικό.

Λευκοσίδηρος

500ml  

 

750ml

 

1 lt

 

Τα premium δοχεία λευκοσιδήρου, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και πρωτότυπα ως προς την εμφάνιση. Πρόκειται για συσκευασίες ιδιαίτερα εύχρηστες ως προς τη χρήση τους και το εύκολο άνοιγμα τους. Προτείνονται για χρήση σε ξενοδοχεία, delicatessen, τουριστικά μαγαζιά, αλλά και για καθημερινή οικιακή χρήση.

PET συσκευασία 1Lt , 2Lt , 5Lt  

Οι  πλαστικές συσκευασίες Pet του 1Lt, των 2Lt και των 5Lt του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου της νέας σειράς Arteleon by Ellive είναι κατάλληλες για τρόφιμα και ξεχωρίζουν  λόγω του χαμηλού τους κόστους. Η πλαστική συσκευασία επιτρέπει να κρατά αναλλοίωτη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου, όταν αυτό εκτίθεται σε φως. Συστήνεται για εστιατόρια ή μαγειρεία με μεγάλη και γρήγορη κατανάλωση.

Pin It on Pinterest