ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ: +30 211 409 93 57
E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: info@ellive.gr

ELLIVE
ελαιόλαδο

Το λάδι της ELLIVE παράγεται στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, στους αμμόλοφους της -ημιορεινής- Βρίνας Ηλείας.
Κορωνέικο ελαιόλαδο, με άγουρη φρουτώδη γεύση που διαρκεί, με ευχάριστη πικράδα και πικάντικη αίσθηση στο λαιμό.

Μπουκάλι 250 ml ELLIVE

ELLIVE, extra virgin olive oil, το πιο διαλεχτό των Έξτρα Παρθένων Ελαιολάδων, από ελαιόδεντρα πιστοποιημένης καλλιέργειας παραγωγής. Ο ελαιόκαρπος συλλέγεται με τα χέρια, νωρίς το φθινόπωρο, σχετικά άγουρος . Η έκθλιψη του λαδιού γίνεται εν ψυχρώ και αυθημερόν.  Αποθηκεύεται σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες. Εμφιαλώνεται με υψηλές προδιαγραφές και παραμένει αναλλοίωτο για μακρύ χρονικό διάστημα, διατηρώντας την πλούσια γεύση  και τα εξαιρετικά οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά. Συνοδεύει και συνδυάζεται  με πράσινες σαλάτες, βραστά χόρτα και λαχανικά, ψάρια, ή κρέατα, εμπνέοντας εξαιρετικές συνταγές με γεύσεις απροσδόκητες.

Συσκευασία Δώρου 100 ml ELLIVE

Αγνό παρθένο ελαιόλαδο, με έντονη φρουτώδη γεύση άγουρου καρπού ελιάς, με πικάντικη γεύση και ευχάριστο κάψιμο μικρής διάρκειας στον οισοφάγο. Το πιο αγνό λάδι, με την πιο χαμηλή οξύτητα, το καλύτερο ποιοτικά σε όλο τον κόσμο. Ο ελαιόκαρπος συλλέγεται νωρίς στα μέσα του Οκτώβρη, σχετικά άγουρος, αλλά πλούσιος σε αρώματα και θρεπτικά συστατικά. Η έκθλιψη του γίνεται εν ψυχρώ, αυθημερόν και το ελαιόλαδο διατηρείται σε κατάλληλες δεξαμενές σε χώρο δροσερό και σκοτεινό. Ξεχωρίζει από το χρυσαφένιο χρώμα του, την μέτριας έντασης φρουτώδη γεύση του και  την εξαιρετική επίγευση Συνδυάζεται με δυνατές γεύσεις, πάνω σε κρέας, σε ψητό ψάρι, σε λαχανικά. Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «ELLIVE«.

Wooden στάντ Ellive

Το ξύλινο επιτραπέζιο Stand με φωτισμό Led κρίνεται κατάλληλο για επιλεγμένα προϊόντα της Ellive. Η εμφάνιση του θα εντυπωσιάσει όποιον σταθεί μπροστά του και αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης για κάθε premium χώρο εστίασης ή delicatessen.

Ξυλοκιβώτιο/Woodbox 250 ml

Το ξύλινο χειροποίητο κιβώτιο της Ellive είναι κατασκευασμένο για να φυλάει το Ultra Premium παρθένο ελαιόλαδο των 250ml. Πρόκειται για ιδανική και εξαιρετικά πρωτότυπη επιλογή δώρου, η οποία  διατίθεται για αγορά από premium κάβες και delicatessen, μιας και σηματοδοτεί το πολυτιμότερο αγαθό της ελληνικής γης, που είναι το ελαιόλαδο. Αποτελεί ξεχωριστό δώρο σε συνεργάτες ή φίλους λόγω της εμφάνισης του.

Ελιές Καλαμών

Ελιές Αμφίσσης

Закрепите на Pinterest